training-alexandra-karla-puscas-dermopigmentare-acreditat-cluj-napoca-baia-mare-sua-engleza

Va rugam sa luati in considerare perioada de vindecare inainte sa va programati la orice tratament de machiaj semi-permanent. Felul in care aveti grija de zona tatuata are un mare impact asupra rezultatelor finale.

*Atentie! In camera de tratament doar clienta si tehnicianul pot fi prezenti. Daca doriti ca cineva sa isi spuna parerea despre forma desenata inainte de inceperea propriu-zisa a tatuarii, acea persoana va trebui sa va astepte in sala de asteptare. 

Calitatea tratamentului, tipul dumneavoastra de piele si grija acordata zonei cu pricina sunt cei mai importanti factori care determina un rezultat aproape perfect. Singurul lucru ce il putem garanta cu o tehnica naturala e ca veti parasi salonul cu sprancene frumoase. Modul in care acestea se vindeca nu depinde doar de noi. 

 

-Indicatii inainte de tratament  valabile pentru toate tratamentele de dermopipgmentare.-

Nu luati aspirina, vitamina E, Biotin, ulei de peste (pastile Omega 3/6), ulei de in si orice ar putea sa va subtieze sangele pentru macar 1-2 saptamani inainte de ziua programarii. Cu o zi inainte de programare (un total de 24 de ore) nu consumati cafea, energizante, produse ce contin cofeina si alcool.

Alexandra NU ofera tratamente de dermopigmentare persoanelor ce au fost sub tratament de Accutane/Roaccutane pentru 12 luni dupa incheierea acestuia. Chiar si dupa aceste 12 luni, recomandam obtinerea opiniei unui dermatolog in legatura cu efectele unui tatuaj cosmetic asupra pielii. 

Toate aceste reguli reduc sansa ca in timpul tratamentului clientul sa sangereze, iar rezultatul final sa fie cat de bun posibil. 

Conform Art. 5 din ordinul 930/2014

(1) Este interzis a se executa procedurile de tatuare la persoanele care sufera de urmatoarele boli si/sau conditii fiziologice, avandu-se in vedere eventualele efecte negative asupra sanatatii clientului:
a) diabet zaharat;
b) hemofilie (sangerari care se opresc greu);
c) boli de inima;
d) boli dermatologice, leziuni ale pielii sau sensibilitatea pielii la sapunuri, dezinfectanti sau alte produse cosmetice;
e) manifestari sau reactii alergice la metale, pigmenti, coloranti sau alti sensibilizanti pentru piele;
f) boli transmisibile;
g) stari lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie;
h) deficiente imunitare;
i) cicatrice cheloide;
j) handicap psihic;
k) hepatita;
l) seropozitiv (SIDA);
m) nevazatori (chiar daca sunt insotiti);
n) sarcina, alaptare.

Atentie! Fiecare clienta noua vine sub pretul unei proceduri noi; preturile pentru retusul initial si reimprospatarea de pigment sunt valabile doar dupa primul tratament facut la locatia noastra. Munca pe un tatuaj vechi e mult mai dificila decat pe o piele netatuata. 
 

Dermopigmentare Sprancene

  • Nu urmati niciun tratament in zona sprancenelor -pensare, epilare cu ceara, laser - cel putin 3 zile inainte.

  • Exfolierea chimica sau produsele cu retinol vor trebui oprite cu o luna inainte de tratament.

  • Pentru un minim 4-5 saptamani va trebui sa va opriti din bronzat/folosirea solarului. Solarul nu e recomandat nici dupa tratamentul de micropigmentare. 

Dermopigmentare Pleoape

  • Daca purtati lentile de contact, nu le veti putea folosi pentru 48 de ore dupa tratament, deci va recomandam sa va aduceti o pereche de ochelari cu dumneavoastra.

  • Nu va vopsiti genele inainte cel putin 3 zile.

  • Daca obisnuiti sa purtati gene false (cu banda, fir cu fir), Alexandra nu va putea lucra pe dumneavoastra daca va prezentati la tratament cu acestea puse.

Dermopigmentare Buze

  • Daca aveti obiceiul sa va muscati buzele si veniti la programare cu buze uscate, ranite, nu se va putea indeplini tratamentul.

  • In ziua tratamentului va trebui sa va prezentati cu 10 tablete de Valtrex (antiviral). Acesta va fi luat pentru a evita pe cat posibil aparitia herpesului in zona zonei micropigmentate.

  • Daca ati avut recent implant in buze, injectii cu acid hialuronic (Juvederm, Restylane etc), se recomanda sa asteptati 3 luni, in unele cazuri chiar 6 luni pana a va programa pentru acest tratament.