ak | dermopigmentare

Vino sa cunosti o echipa de oameni ambitiosi, care lucreaza cu drag, ca sa iti ofere servicii de calitate ce nu ai sa le regreti. 

headshot-placeholder-horizontal.jpg

Serviciile noastre se potrivesc cel mai bine clientelor ce le e teama "de prea mult", teama "de prea fals" si care recunosc faptul ca o mica diferenta de bun gust poate sa aiba un impact enorm asupra infatisarii noastre. 

 

Mai jos puteti vedea (aproape) intreaga noastra echipa de la Cluj-Napoca. Andrea se ocupa de programari pentru toate cele 3 locatii; Merje e disponibila in Cluj-Napoca iar programarile cu Alexandra se fac din timp la oricare din cele 3 locatii. 

DSC_5756-krl.jpg

Alexandra-Karla Puscas, Trainer Dermopigmentare 

Nascuta in Baia Mare, dupa terminarea liceului Gh. Sincai se muta in Naples, Florida si urmeaza facultatea de Matematica, Statistica si Economie.

Deschide prima locatie de dermopigmentare in timpul anilor de facultate.  Dupa doar cativa ani e considerata unul din cei mai populari si mai bine platiti dermopigmentisti din Florida.
Cu o experienta de cateva mii de tratamente, a reusit sa intocmeasca un tratament ce cauzeaza cat mai putina trauma pielii cu un efect natural, dupa vindecare.

19987629_1637493699634722_84727626_n.jpg

Merje Rihe, Tatuator & Dermopigmentist 

Artista estonianca innascuta cu un talent deosebit in desen si arta. Ofera tatuaje delicate, micute si feminine care au o semnificatie deosebita in viata unei femei. Merje e si ucenicul Alexandrei iar din toamna acestui an va oferi tratamente de dermopigmentare la un pret redus dupa luni de practica si training cu Alexandra. 

20046147_1637493669634725_234589087_n.jpg

Andrea Kim, Office Manager 

Un om bun si cald, si in general prima persoana cu care vei veni in contact cand ne suni sa-ti faci o programare. Prezenta ei e indispensabila in echipa noastra, ea reusind sa faca orice proces sa decurga cu mare usurinta. A lucrat in New Jersey in 2016, lucru ce a avantajat-o nespus de mult in obtinerea acestui post din pricina cunostintelor de limba engleza vorbita. Ea e cea care aduce ordine si structura printre artisti si in prezent e in ultimul an la facultatea de Studii Americane in Cluj-Napoca. 

Exerseaza nu pana cand reusesti, ci pana cand nu poti sa mai gresesti.
— Percy Buck (1944)

Galeria de poze

peach-5.png